sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Auran ryhmänäyttely


Käväisimme Paven kanssa Auran ryhmänäyttelyssä. Huskeja oli ilmoitettu näyttelyyn 15 ja tuomarina oli Pekka Teini. Pave sai tuloksen NUO ERI/2, SA, Paras uros 3 ja Vara-Serti. Arvostelun jälkeen tuomari vielä kehui Pavea ja Paven liikkeitä ja Pavekin taisi tuomarista pitää, sillä Pave muiskautti tuomarille suukon säkää mitattaessa. Päivä oli erittäin lämmin, mutta näyttelypaikan vieressä onneksi virtasi pieni puro, johon Pave pääsi kehän jälkeen kahlailemaan.

”Keskikokoinen sopusuht. hyvällä raajakorkeudella varustettu tasapain. liikkuva uros. Hieno kiilam. pää & hyvä ilme. Kaulassa ja rungossa hyvät ulottuvuudet. Hieno pitkä lantio. Hyvät käpälät ja raajojen kulm. Eritt. tasapain. edestakaiset liikkeet. Laadukas kesäturkki ja erinom. käytös.”
Viime päivinä lämpötilat ovat olleet vähän turhankin korkeita ja päivisin koirat ovat lähinnä makoilleet varjoissa ja käyneet välillä viilentämässä itseään vesiammeissa ja lämpötilan ollessa siedettävä iltaisin on kuljettu koirien kanssa metsässä ja juoksutettu koiria vapaana sen verran mitä itse ovat halunneet juosta. Toivottavasti ilmat tästä vähän viilenisivät, sillä näin kuumien päivien kanssa on lämpöhalvauksenkin vaara sekä koirilla, että myös itsellä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti