tiistai 10. syyskuuta 2013

Siperianhuskien erikoisnäyttely 2013


Last weekend we were in Siberian Husky specialty show in Jämsä. Pave was in working class and Demi and Danja came along for company. There were 327 dogs entered and 130 of them were males. The breeder/musher-judge Ali Koops chose Pave as the second best dog from working class and after that she chose Pave as fourth best male from all the males! So Pave got a pretty awesome result.

There are also other good news. Takoda is doing well and his blood tests came back normal so didn’t get any permanent damage from the viper venom.

And Ava (SM-REK-8-13 Kefeus Dimrost Avathar) is expecting at least five puppies!


Viime viikonloppuna tuli käytyä siperianhuskien erikoisnäyttelyssä Jämsässä. Olin ilmoittanut Paven käyttöluokkaan ja Demi ja Danja tulivat myös mukaan reissuun Paven seuraneideiksi. Näyttelyyn oli ilmoitettu koiria ennätysmäärä eli 327 koiraa, joista uroksia oli 130. Kasvattaja/musher-tuomari Ali Koops valitsi Paven ensin käyttöluokan toiseksi parhaaksi urokseksi ja lopulta kaikkien urosten joukosta paras uros neloseksi! Se viimeinen serti jäi vielä odottamaan, mutta eipä se juuri harmita, kun tulos oli kuitenkin näin huikea. Viikonloppu oli siis oikein mukava. Pave otti näyttelyhulinat tuttuun tapaansa erittäin lungisti ja veteli kehän laidalla tyytyväisenä sikeitä. Demi ja Danja olivat reissuun pääsystään innoissaan ja saivat hyvää totuttelua reissaamiseen.
 
Muitakin hyviä uutisia löytyy. Takoda kävi eläinlääkärissä verikokeissa ja eläinlääkärin tuomio oli, että Takoda voi loistavasti! Kyynpuremasta ei siis onneksi tullut Takodalle maksa/munuaisvaurioita.

Lisäksi Ava (SM-REK-8-13 Kefeus Dimrost Avathar) on käynyt ultrassa ja siellä on kuulemma näkynyt ainakin viisi pentua!

 
Pave KÄY ERI, KÄK2, SA, PU4

 © Kati Molander

 © Kati Molander
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti