sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kisakausi avattu!A week ago I took part in Ohkola dryland race in four dog class (DR4). In lead ran Pave and Rosvo and in wheel Demi and Danja. This was Demi’s, Danja’s and Rosvo’s first race and all of the dogs did a great job! Rosvo and Pave also had a little “extra challenge” because Demi was in heat, but the boys concentrated only in running.
At the race trail there was one passing when a fast Alaskan husky team passed us and the passing went well and Pave, Rosvo, Demi and Danja did great and concentrated only in their own running.
Trail was in a heavy condition because of pouring rain and since I don’t own a “real” racing cart, I raced with my heavy training cart and it kind of sank to the road because of the muddy trail. Other racers had light racing carts so I gave them a bit of advantage, but the point of this race was just to get a bit of racing experience for Demi, Danja and Rosvo and not “serious racing”. Considering the weight of the cart our time was not bad and we even left a two Siberian teams behind us in the result sheet. Our placement was 9/12 and time 11:13.0 and average speed 21.932, trail was 4,1 km. All of the results can be found here. 


Viikko sitten eli 4.10 oli Ohkolan syysajot, joihin osallistuin neljän koiran kärryluokkaan (DR4). Valjakossa juoksivat johdossa Pave ja Rosvo ja pyöräkoirina Demi ja Danja. Tämä oli Demin, Danjan ja Rosvon ihan ensimmäinen kisastartti ja kaikki koirat juoksivat hienosti ja olen niihin kyllä aivan supertyytyväinen! Rosvolla ja Pavella oli myös lisähaastetta siinä, että takana oli juoksuinen Demi, mutta hienosti pojat keskittyivät työntekoon siitä huolimatta. Kisauralla oli myös yksi ohitus nopean alaskalaisvaljakon ohittaessa meidät ja ohitus sujui hyvin ja nopeasti ja Pave, Rosvo, Demi ja Danja keskittyivät hienosti vain omaan juoksemiseensa.
Rata oli kaatosateen vuoksi todella raskas ja koska en omista varsinaista kisakärryä, niin kisakärrynä minulla oli taas painava treenikärry, joka upposi hyvin pehmeälle reitille. Muilla kisaajilla oli taas kevyitä kilpakärryjä, joten tuli annettua vähän tasoitusta muille, mutta tarkoituksena olikin kisan ajaminen ihan vain treenimielessä ja saada vähän kisakokemusta Demille, Danjalle ja Rosvolle eikä niinkään kisaaminen ihan tosissaan. Treenikertojen ja kärryn painon huomioon ottaen aikammekin oli ihan ok ja tulosluettelossakin taakse jopa jäi pari siperialaisvaljakkoa. Sijoituksemme oli 9/12 ja aikamme 11:13.0 ja keskinopeus 21.932, kisamatka oli 4,1 km. Kisan kaikki tulokset löytyvät täältä.
 
Siperialaiset eilisellä treenilenkillä
/ siberians on yesterday's training run...
 
and Kayimi

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti