maanantai 2. helmikuuta 2015

Kasarin Salpasäpinät 2015Eilen pärähti herätyskello soimaan neljältä aamulla ja auton nokka lähti kohti Kasarin Salpasäpinöitä ja rekikoirien kilpailukoetta! Ajokeli oli ihan kauhea, lunta satoi ja tiet olivat monessa kohtaa auraamattomia ja todella huonossa kunnossa ja vielä juuri ennen kisapaikkaa jäätiin sitten muutaman kanssakisaajan kanssa jumiin odottamaan, kun yksi auto oli ajanut penkkaan ja tukki samalla tien. Siinä sitten nökötettiin ja muutenkin jo jännitti ihan riittävästi ja kello vain läheni kymmentä ja ensimmäistä starttiaikaa ja ajajienkokouskin oli jo ehtinyt mennä. Lopulta päästiin kuitenkin liikkeelle ja ehdin kuitenkin onneksi ihan ajoissa lähtöviivallekin vaikka pieni tuskanhiki siinä kyllä ehti tulla.
Valjakossani juoksi Pave totta kai johdossa, sillä Pave on kisoissa aina juossut johdossa hienosti ja ohittaa hyvin muita ja on muutenkin pätevä ja luotettava menijä johtoon. Rosvo sai juosta vahvana poikana pyöräkoiran paikalla ja Danjan ja Demin välillä arvoin kumman laittaisin johtoon. Molemmat ovat juosseet treeneissä hienosti johdossa, mutta tällä kertaa johtoon sai mennä Danja.
Koirat juoksivat hyvin ja ohitimme ensimmäisellä kierroksella kolme valjakkoa ja Danja hienosti johti yhdessä Paven kanssa ja ohitukset sujuivat hyvin. Kisassa ajettiin kaksi lähtöä ja lähtöjen välissä oli pari tuntia aikaa huilia, kisamatka oli 2x6km. Ura oli aika raskas ja toiselle kierrokselle lähdettiin ensimmäisen kierroksen aikojen mukaan nopeusjärjestyksessä ja siinä ei ohituksia sitten tullutkaan. Koirien treenimäärä ei ole kyllä yhtään sitä mitä tässä vaiheessa talvea sen haluaisin olevan ja kelit olivat pitkään treenaamisen kannalta tosi hankalat, mutta riitti meidän vauhti kuitenkin REK2:seen! Tämä oli Demin, Danjan ja Rosvon toinen kisa ja ensimmäinen kilpailukoe ja ne saivat nyt siis ensimmäiset käyttötuloksensa! :) Olen kyllä koirista tosi ylpeä. Kisa oli kyllä tosi hauska ja hyvää treeniä etenkin nuorille koirille Demille ja Danjalle!
 
Rosvo lähdössä: "Mennään jo!"
Kuva: Minna Huuhtanen
 
Kisatiimi maalissa:
Mustankallion Bavel, Bandit, Demi & Danja
Kuva: Minna Huuhtanen
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti