keskiviikko 19. elokuuta 2015

Näytelmöinnit jatkuu


Kehissä on taas koirien kanssa viipotettu ja eipä ole kyllä pitkään aikaan tullut käytyä vuoden aikana näin monessa näyttelyssä. Viikko sitten oltiin Pälkäneen ryhmänäyttelyssä ja mukana olivat Pave, Joiku, Demi ja Danja. Tämä oli myös Danjalle ihan ensimmäinen näyttely ja vaikka käyttöpuoli onkin enemmän se meidän juttu niin on kuitenkin kiva saada jokaiselle koiralle edes joku tulos myös näyttelypuolelta. Tuomarina Pälkäneellä oli Pekka Teini, joka on myös tuomaroinut siperianhuskien erikoisnäyttelyssä ja on käyttökoiria arvostava tuomari ja näyttelyyn oli ilmoitettu yhteensä 22 koiraa.

Tulokset:
Pave: KÄY ERI, KÄK4, SA.
Demi: KÄY EH, KÄK4.
Danja: KÄY ERI, KÄK3.
Joiku: JUN ERI, JUK1, SA, PN4 ja Vara-Serti!

Kaikki koirat esiintyivät kivasti ja saivat mukavat arvostelut. Teinillä on myös erittäin mukava tyyli arvostelun jälkeen myös lyhyesti perustella esittäjälle miksi antoi minkäkin tuloksen. Erityisesti tuomarin kehu Joikusta lupauksia herättävänä nuorena koirana lämmitti mieltä ja kivastihan Joiku nyt on näyttelyissä pärjännyt :)


Koiria ei saa jättää kuumaan autoon, joten sipet
pääsivät mukaan terassille :)Toisessakin näyttelyssä on hiljattain käyty, nimittäin 4.7. Tuusulan kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa tuomarina oli Annukka Paloheimo. Mukana Tuusulassa olivat Pave ja Joiku. Joikun kanssa kehään astellessa tuomarin kommentti Joikusta oli "mikäs pirpana se tämä on" :D Ei Joiku mikään hirmuisen iso ole, mutta ihan rotumääritelmän sisällä silti ja ikää kuitenkin Joikulla tuolloin vasta 9kk. Joiku sai kuitenkin tuloksen JUN ERI ja JUK1 eikä arvostelussakaan ollut mitään moitteita, mutta ilmeisesti Joiku oli kuitenkin tuomarin makuun liian pieni. Pave taas sai tuloksen KÄY EH ja KÄK1.

Ja kuvapläjäystä kesästä. Kohta alkaa kesä vaihtua syksyksi ja saa kaivaa valjaat esille. Sitten onkin jännät paikat, kun Halti ja Joiku saavat valjaat ylle! :) 
2 kommenttia: