maanantai 26. lokakuuta 2015

Jämin kärry-SM-kilpailut


Viikko sitten olimme kärry-SM-kisoissa Jämillä. Mietin pitkään osallistuako vai ei, kun painavalla treenikärryllä joutuu antamaan kuitenkin niin paljon tasoitusta muille kilpakärryillä ajaville, mutta päädyin kuitenkin osallistumaan jälleen treenimielessä ja hyvähän se on treeniä saada junioreille Haltille ja Joikulle ja on sitten vain helpompaa jatkossa kun kaikki kisahulina ja muu on koirille jo tuttua.

Osallistuin SM-DR6-luokkaan, joten mukaan pääsivät kaikki huskyt. Johtoon pääsivät Pave ja Demi ja vauhtiparissa olivat Joiku ja Danja ja pyöräkoirina Halti ja Rosvo. Kilpailu oli kaksipäiväinen eli kumpanakin päivänä kuuden koiran luokassa kisamatka oli 6 km. Lauantai ei mennyt ihan putkeen, koska kisauralla Danja ei pystynytkään kunnolla vetämään eli se oli selvästi jotenkin kipeä. Reitti mentiin läpi himmaillen ja oli sanomattakin selvää ettei Danja juoksisi mukana sunnuntaina. Kisan jälkeen Danjaa venyteltiin ja vanuteltiin, mutta mitään selvää syytä ei löytynyt.

Sunnuntaina Danja jäi siis lepäämään ja starttasin vain viidellä koiralla. Sunnuntaina ei kuitenkaan tarvinnut enää jarrutella ja pystyttiin siis ajamaan vähän vauhdikkaammin ja sunnuntain aikamme olikin melkein kaksi minuuttia parempi kuin lauantaina. Sijoituksemme oli 8/9.

Danja on tällä viikolla käynyt fysioterapeutin luona ja siellä selvisi, että Danja on ilmeisesti tölväissyt selkänsä johonkin, ehkä muiden kanssa leikkiessä. Danja sai selkäänsä laserhoitoa ja kuntoutusohjeet ja on nyt jonkun aikaa lepolomalla valjakossa. Danjan osalta kisa jäi nyt harmillisesti kesken, mutta onneksi syy oireiluun selvisi. Haltille ja Joikulle Jämi oli todella hyvää treeniä ja ne olivat reissuketjussa todella nätisti ja söivät ja joivat reissun aikana reippaasti eivätkä siis matkustamista stressaa. Kisauralla Halti ja Joiku jaksoivat juosta hyvin ja innokkaasti.


Kuva sunnuntailta, Pave ja Demi johtavat menoa
Kuva: Anton Toivonen
 
Halti
 
Joiku

Demi

Rosvo ja Pave

2 kommenttia:

  1. Teidät on haastettu! Linkki postaukseen -> http://almostjerk.blogspot.fi/2015/11/11.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä yrittää jotakin saada raapusteltua :)

      Poista